tisdag 14 maj 2013

Summering Hasslö

På Onsdagen V 19 rullade jag och Turbo ner mot Blekinge. Väl nere i hamnen så var det läggdags, Turbo sov i bilen och jag i båten, inte världens bästa sömn då man både var överladdad samt en massa bilar och båtar slamrade i bakgrunden. 05.30 Ruskade det i vagnen och Turbo ville ut på sjön. Lite dimmigt på morgonkvisten för att sedan lätta upp mot eftermiddagen! Vi lyckades dra på ett dubbelhugg på djupriggen och vi landar två matfiskar på 5 KG styck! Härligt att få något första dagen. Andra dagen så hade vi vårt livs fiske! Två stycken groteska Laxar, den ena högg efter vi hade satt ut alla spön, den andra högg när vi höll på att ta in alla grejer. Det högg när jag höll spöt i handen! Den sista laxen drillade vi in utan att motorn gick vilket var en härlig känsla! Dag tre så var all betesfisk borta från området så vi fick söka oss ut på sjön. Vi hittade lite  betesfisk och snurrade i området, det small på en fin lax på 9 kg som Turbo drillade in från djupriggen precis som han hade önskat, vi snurrar runt i samma område och lyckas även landa en lax på 7+.  
Mycket trevligt boende o.s.v.! Tack alla trevliga!
 Spegelblankt eller?
 Turbos första Östersjölax
 Hamnen
 Hamnen
 14 KG
 14 KG
 13.6 KG
 Vinnarna av den interna tävligen
 Ja jag har en liten båt!!!!
 Turbo med en drömlax!
 Jaktia har letat upp oss.
Vilket boende!


lördag 11 maj 2013

Ännu en kanondag på havet.

Det var lite knivigare att hitta betesfisken idag.  När vi hade letat runt ett tag så kom huggen en 7 kgs samt en 9 kg.  Turbo fick drilla sin livs lax,  oj vad glad han var.. I  morgon rullar vi hem till Örebro.

onsdag 1 maj 2013

Kanonfiske på Vänern idag!

Klockan stod ställd tidigt i morse då vi trodde att vinden skulle öka under eftermiddagen. Väl ute på sjön var vädret kanon, lite bråkig sjö till en början sedan avtagande för att avslutas med en skön SV vind. Fisket var trögt till en början för att sedan braka lös efter ett hett tips från Humpe Höljer! Väl på plats så brakar fisket lös, ena laxen efter den andra synade båten. Totalt 6 godkända (utan fettfena) samt 5 returer och 4 turbotappade. Tack Turbo för en trevlig dag på sjön samt ett stort tack till Humpe Höljer för tipset. Nästa fiske väntar i Hasslö, vi kommer att åka ner på onsdag nästa vecka!